Shqiptarët nuk po vaksinohen, edhe të moshuarit po refuzojnë

Publikuar më: 8/7/2022, ora 16:50

Shqiptarët nuk po vaksinohen, edhe të moshuarit po refuzojnë

Publikuar më: 8/7/2022, ora 16:50

Shqiptarët nuk po vaksinohen. E tatëpjeta e rënies së interesit sa vjen e po theksohet. Sipas të dhënave nga Ministria e Shëndetësisë, deri më 7 korrik janë pak më shumë se 1,3 milionë qytetarë që kanë marrë dozat e para, rreth 1.2 milionë doza të dyta dhe më pak se 329 mijë dozë të tretë.

Shqiptarët nuk po vaksinohen, edhe të moshuarit po refuzojnë

Publikuar më: 8/7/2022, ora 16:50

Shqiptarët nuk po vaksinohen. E tatëpjeta e rënies së interesit sa vjen e po theksohet. Sipas të dhënave nga Ministria e Shëndetësisë, deri më 7 korrik janë pak më shumë se 1,3 milionë qytetarë që kanë marrë dozat e para, rreth 1.2 milionë doza të dyta dhe më pak se 329 mijë dozë të tretë.