Shqiptarët po ikin! Sulka: Sot po ikën pjesa më e shkolluar, Bajraba: Nuk ka përkeqësim, janë rritur aspiratat – A2

Shqiptarët po ikin! Sulka: Sot po ikën pjesa më e shkolluar, Bajraba: Nuk ka përkeqësim, janë rritur aspiratat

Statistikat tregojnë që dhjetëra mijëra shqiptarë po ikin çdo vit nga vendlindja e tyre. Sinjal i përkeqësimit ekonomik dhe social, mungesa e shpresës për të ardhmen apo një rritje e aspiratave për sa i përket mirëqenies?