Shqiptarët të pakënaqur me punën, Civici dhe Janko shpjegojnë arsyet

Publikuar më: 25/11/2022, ora 20:39

Shqiptarët të pakënaqur me punën, Civici dhe Janko shpjegojnë arsyet

Publikuar më: 25/11/2022, ora 20:39

Ekspertët e ekonomisë, Adrian Civici dhe Enea Janko flasin në A2 Business për arsyet kryesore që shqetësojnë shqiptarët në lidhje me vendin e tyre të punës.

Shqiptarët të pakënaqur me punën, Civici dhe Janko shpjegojnë arsyet

Publikuar më: 25/11/2022, ora 20:39

Ekspertët e ekonomisë, Adrian Civici dhe Enea Janko flasin në A2 Business për arsyet kryesore që shqetësojnë shqiptarët në lidhje me vendin e tyre të punës.