Shqiptari në burgun maqedonas: S’na japin ushqim, na rrezikohet jeta dhe ka racizëm

Publikuar më: 11/11/2021, ora 10:06

Shqiptari në burgun maqedonas: S’na japin ushqim, na rrezikohet jeta dhe ka racizëm

Publikuar më: 11/11/2021, ora 10:06

Një i burgosur shqiptar që vuan dënimin me 6 vite, për trafik droge, në burgun e Izidrovës në Maqedoninë e Veriut, përmes një videomesazhi, denoncon disa shkelje, sipas tij, nga autoritetet vendimmarrëse atje. Së pari, i riu nga Pogradeci flet për mungesën e kushteve, por përmend edhe rreziku për jetën. Por mesa duket fakti i të qenit shqiptar përbën problem të madh në këtë burg.

Shqiptari në burgun maqedonas: S’na japin ushqim, na rrezikohet jeta dhe ka racizëm

Publikuar më: 11/11/2021, ora 10:06

Një i burgosur shqiptar që vuan dënimin me 6 vite, për trafik droge, në burgun e Izidrovës në Maqedoninë e Veriut, përmes një videomesazhi, denoncon disa shkelje, sipas tij, nga autoritetet vendimmarrëse atje. Së pari, i riu nga Pogradeci flet për mungesën e kushteve, por përmend edhe rreziku për jetën. Por mesa duket fakti i të qenit shqiptar përbën problem të madh në këtë burg.