Shqiptari që ëndërron të garojë në Formula 1: Do të bëj shqiponjën në podium

Pandemia e Covid-19 ka ndikuar në ekonominë globale, në jetën e miliona njerëzve dhe në sport. Nëse futbolli është ai që ka ngritur më tepër zërin për problemet e shkaktuara nga kriza ekonomike, edhe në botën e motorëve po ndihet shumë kjo krizë. Në garat me makina garon i vetmi shqiptar në kategoritë Formula, pikërisht në Formula 3. Lirim Zendeli dha një interviste ekskluzive për A2, ku tregoi ëndrrën e tij të madhe: garimin në Formula 1.