Shqiptarja e parlamentit kroat, rrëfimi i Lekajt: Rrugëtimi në politikë dhe misioni për Kosovën

Publikuar më: 4/12/2021, ora 19:38

Shqiptarja e parlamentit kroat, rrëfimi i Lekajt: Rrugëtimi në politikë dhe misioni për Kosovën

Publikuar më: 4/12/2021, ora 19:38

Prej 2015-s shqiptarët e Kroacisë kanë zërin e tyre edhe në tempullin e demokracisë, në parlament. Ata përfaqësohen nga deputetja Ermina Lekaj, e cila në një intervistë për A2 CNN tregon objektivat dhe misionin e saj për dy shtetet shqiptare, Shqipërinë dhe Kosovën.

Shqiptarja e parlamentit kroat, rrëfimi i Lekajt: Rrugëtimi në politikë dhe misioni për Kosovën

Publikuar më: 4/12/2021, ora 19:38

Prej 2015-s shqiptarët e Kroacisë kanë zërin e tyre edhe në tempullin e demokracisë, në parlament. Ata përfaqësohen nga deputetja Ermina Lekaj, e cila në një intervistë për A2 CNN tregon objektivat dhe misionin e saj për dy shtetet shqiptare, Shqipërinë dhe Kosovën.