Shtatë vite mbrapa, familjet në rrethe më të varfra se Tirana e vitit 2014

Publikuar më: 5/10/2022, ora 16:42

Shtatë vite mbrapa, familjet në rrethe më të varfra se Tirana e vitit 2014

Publikuar më: 5/10/2022, ora 16:42

Totali i shpenzimeve të konsumit për familje në vitin 2021 në qarqet e tjera janë më të ulëta se konsumi i familjeve kryeqytetase 7 vite më parë. Tirana ka një diferencë të dukshme sidomos me qarqet më të varfra si Kukësi, Dibra dhe Elbasani.

Shtatë vite mbrapa, familjet në rrethe më të varfra se Tirana e vitit 2014

Publikuar më: 5/10/2022, ora 16:42

Totali i shpenzimeve të konsumit për familje në vitin 2021 në qarqet e tjera janë më të ulëta se konsumi i familjeve kryeqytetase 7 vite më parë. Tirana ka një diferencë të dukshme sidomos me qarqet më të varfra si Kukësi, Dibra dhe Elbasani.