Shtatori vijon me temperatura të larta deri në 38 gradë

Meterologia Tanja Porja shpjegon ecurinë e motit gjatë javës që po fillon, ku të premten dhe të shtunën zonat malore mund të paraqesin reshje, por temperaturat mbeten të larta, përtej çdo vlere normale të kësaj periudhe.