”Shtëpia e Shqiptarëve”, Vlora hap zyrtarisht sezonin veror 2022

Publikuar më: 13/5/2022, ora 14:17

”Shtëpia e Shqiptarëve”, Vlora hap zyrtarisht sezonin veror 2022

Publikuar më: 13/5/2022, ora 14:17

Nën moton ‘’Vlora shtëpia e të gjithë shqiptarëve’’, është çelur zyrtarisht sezoni veror 2022 në kryeqendrën e jugut të vendit. Përveç njësive akomoduese dhe hoteliere edhe pushteti lokal me investimet e kryera në infrastrukture, premtojnë një sezon të mbarë me më shume shërbime cilësore dhe me më shumë vizitore se vitet e kaluara.

”Shtëpia e Shqiptarëve”, Vlora hap zyrtarisht sezonin veror 2022

Publikuar më: 13/5/2022, ora 14:17

Nën moton ‘’Vlora shtëpia e të gjithë shqiptarëve’’, është çelur zyrtarisht sezoni veror 2022 në kryeqendrën e jugut të vendit. Përveç njësive akomoduese dhe hoteliere edhe pushteti lokal me investimet e kryera në infrastrukture, premtojnë një sezon të mbarë me më shume shërbime cilësore dhe me më shumë vizitore se vitet e kaluara.