“Shtëpitë e barit” në Britani, Ministria e Brendshme: Kultivues 6 në 10 shqiptarë të kthyer

Publikuar më: 13/9/2022, ora 15:17

“Shtëpitë e barit” në Britani, Ministria e Brendshme: Kultivues 6 në 10 shqiptarë të kthyer

Publikuar më: 13/9/2022, ora 15:17

Emigrimi me gomone dhe shtëpitë e barit u kthyen në tema debati në Komisionin e Ligjeve kur po shqyrtohej memorandumi i bashkëpunimit me Britaninë e Madhe kundër emigrimit të paligjshëm. Ministria e Brendshme njoftoi se 64% e shqiptarëve të deportuar në 7 muajt e fundit kishin qenë kultivues narkotikësh.

“Shtëpitë e barit” në Britani, Ministria e Brendshme: Kultivues 6 në 10 shqiptarë të kthyer

Publikuar më: 13/9/2022, ora 15:17

Emigrimi me gomone dhe shtëpitë e barit u kthyen në tema debati në Komisionin e Ligjeve kur po shqyrtohej memorandumi i bashkëpunimit me Britaninë e Madhe kundër emigrimit të paligjshëm. Ministria e Brendshme njoftoi se 64% e shqiptarëve të deportuar në 7 muajt e fundit kishin qenë kultivues narkotikësh.