Shtëpitë me qira kushtojnë, studentët në Durrës kërkojnë ndërtimin e një konvikti

Publikuar më: 23/12/2022, ora 13:32

Shtëpitë me qira kushtojnë, studentët në Durrës kërkojnë ndërtimin e një konvikti

Publikuar më: 23/12/2022, ora 13:32

Ndonëse renditet i dyti në vend për nga numri i studentëve, universiteti "Aleksandër Mosiu" në Durrës prej 17 vitesh nuk ka një konvikt për studentët që vijnë nga rrethet. Nje pjesë e studentëve kanë nisur mbledhjen e firmave për ndërtimin e konviktit, pasi shtëpitë me qira po shtrenjtohen dhe janë të vështira për tu gjetur.

Shtëpitë me qira kushtojnë, studentët në Durrës kërkojnë ndërtimin e një konvikti

Publikuar më: 23/12/2022, ora 13:32

Ndonëse renditet i dyti në vend për nga numri i studentëve, universiteti "Aleksandër Mosiu" në Durrës prej 17 vitesh nuk ka një konvikt për studentët që vijnë nga rrethet. Nje pjesë e studentëve kanë nisur mbledhjen e firmave për ndërtimin e konviktit, pasi shtëpitë me qira po shtrenjtohen dhe janë të vështira për tu gjetur.