Shtetet në proces zgjerimi, BE aprovon ndihmat prej 14.2 miliardë eurosh

Bashkimi Europian i dha dritën jeshile për ndarjen e 14.2 miliardë eurove si ndihmë financiare për shtetet që janë në proces të zgjerimit.

Shtetet që do të përfitojnë pergjatë periudhës 2021-2027 janë Shqipëria, Bosnjë e Hercegovina, Islanda, Kosova, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut, Serbia dhe Turqia.