Shtimi i rasteve me Covid-19, Franca dhe Gjermania vendosin masa kufizuese

Vijon rritja e numrit të rasteve të reja me Covid-19 në Europë. Qeveritë po mobilizohen për të shmangur një skenar të ngjashëm me atë të muajve të parë të këtij viti.