Shtimi i rasteve me covid-19, nxënësit italianë të shqetësuar për kthimin në shkolla

Publikuar më: 10/1/2022, ora 15:57

Shtimi i rasteve me covid-19, nxënësit italianë të shqetësuar për kthimin në shkolla

Publikuar më: 10/1/2022, ora 15:57

Në Itali nxënësit dhe mësuesit gjithashtu janë të shqetësuar për rikthimin në shkolla në një periudhë kur raportohen 200 mijë raste në ditë. Shumë prej tyre preferojnë mësimin online për të shmangur transmetimin e mundshëm të Covid-19 te familjarët.

Shtimi i rasteve me covid-19, nxënësit italianë të shqetësuar për kthimin në shkolla

Publikuar më: 10/1/2022, ora 15:57

Në Itali nxënësit dhe mësuesit gjithashtu janë të shqetësuar për rikthimin në shkolla në një periudhë kur raportohen 200 mijë raste në ditë. Shumë prej tyre preferojnë mësimin online për të shmangur transmetimin e mundshëm të Covid-19 te familjarët.