Shtohen divorcet në Vlorë, më shumë se gjysma janë fiktive

Publikuar më: 16/1/2023, ora 13:19

Shtohen divorcet në Vlorë, më shumë se gjysma janë fiktive

Publikuar më: 16/1/2023, ora 13:19

Sikur të mos mjaftojë fenomeni i shpopullimit apo largimit të të rinjve dhe moshës së mesme, edhe ato martesa që lidhen në qytetin e Vlorës, gati gjysma janë fiktive, duke e futur familjen në një krizë të vërtetë.

Shtohen divorcet në Vlorë, më shumë se gjysma janë fiktive

Publikuar më: 16/1/2023, ora 13:19

Sikur të mos mjaftojë fenomeni i shpopullimit apo largimit të të rinjve dhe moshës së mesme, edhe ato martesa që lidhen në qytetin e Vlorës, gati gjysma janë fiktive, duke e futur familjen në një krizë të vërtetë.