Shtohen pensionistët, 50 mijë më shumë në tre vite, duhen 100 milionë euro shtesë

Publikuar më: 5/1/2022, ora 11:24

Shtohen pensionistët, 50 mijë më shumë në tre vite, duhen 100 milionë euro shtesë

Publikuar më: 5/1/2022, ora 11:24

Vendit do t’i shtohen rreth 48 mijë pensionistë në tre vitet e ardhshme dhe për pagesën e tyre nevojiten 100 milionë euro shtesë. Shtimi me ritme të shpejta i përfituesve, ulja e kontribuuesve dhe informaliteti me pagat po rrezikon skemën e pensioneve.

Shtohen pensionistët, 50 mijë më shumë në tre vite, duhen 100 milionë euro shtesë

Publikuar më: 5/1/2022, ora 11:24

Vendit do t’i shtohen rreth 48 mijë pensionistë në tre vitet e ardhshme dhe për pagesën e tyre nevojiten 100 milionë euro shtesë. Shtimi me ritme të shpejta i përfituesve, ulja e kontribuuesve dhe informaliteti me pagat po rrezikon skemën e pensioneve.