Shtohen sipërfaqet e përmbytura, uji në rrugët dhe lagjet e Shkodrës dhe Vlorës

Gazetarët Jerola Ziaj nga Vlora dhe Gjon Gjeka nga Shkodra sjellin më shumë detaje