Shtrenjtimi i apartamenteve, ndikimi te qytetarët dhe ndërtuesit

Publikuar më: 12/9/2023, ora 19:59

Shtrenjtimi i apartamenteve, ndikimi te qytetarët dhe ndërtuesit

Publikuar më: 12/9/2023, ora 19:59

I ftuar në “Ditari” i orës 19:00, ishte Ervin Demirxhiu, agjent imobiliar