Shtrenjtimi i naftës, ekspertët: Nevojitet një ent rregullator për hidrokarburet

Publikuar më: 2/6/2022, ora 16:45

Shtrenjtimi i naftës, ekspertët: Nevojitet një ent rregullator për hidrokarburet

Publikuar më: 2/6/2022, ora 16:45

Naftë ka, por çmimi i saj nuk do të ulet me mbarimin e luftës. Nervozizmi i krijuar në tregjet ndërkombëtare ka sjellë një rritje të çmimit të naftës globalisht. Aktualisht, në bursa nafta tregtohet me 115 dollarë fuçia, por luhatja e vazhdueshme nuk pritet të zbusë çmimin e lartë të hidrokarbureve që reflektohet edhe në vendin tonë. Pavarësisht panikut dhe sanksioneve të vendosura ndaj Rusisë, ne nuk do të vuajmë mungesën e naftës duke e siguruar atë nga Arabia Saudite.

Shtrenjtimi i naftës, ekspertët: Nevojitet një ent rregullator për hidrokarburet

Publikuar më: 2/6/2022, ora 16:45

Naftë ka, por çmimi i saj nuk do të ulet me mbarimin e luftës. Nervozizmi i krijuar në tregjet ndërkombëtare ka sjellë një rritje të çmimit të naftës globalisht. Aktualisht, në bursa nafta tregtohet me 115 dollarë fuçia, por luhatja e vazhdueshme nuk pritet të zbusë çmimin e lartë të hidrokarbureve që reflektohet edhe në vendin tonë. Pavarësisht panikut dhe sanksioneve të vendosura ndaj Rusisë, ne nuk do të vuajmë mungesën e naftës duke e siguruar atë nga Arabia Saudite.