Shtrenjtohen karburantet, nafta dhe benzina i afrohen nivelit të 200 lekëve për litër

Publikuar më: 1/9/2023, ora 15:48

Shtrenjtohen karburantet, nafta dhe benzina i afrohen nivelit të 200 lekëve për litër

Publikuar më: 1/9/2023, ora 15:48