Shtrenjtohen kreditë, qytetarët dhe sipërmarrësit që po trokasin më rrallë në banka për hua

Publikuar më: 1/12/2022, ora 16:08

Shtrenjtohen kreditë, qytetarët dhe sipërmarrësit që po trokasin më rrallë në banka për hua

Publikuar më: 1/12/2022, ora 16:08

Qytetarët dhe sipërmarrësit shqiptarë po marrin më pak hua. Rritja e normës bazë të interesit për lekun është ndër arsyet kryesore. Ndaj ekspertët thonë se ky nuk është momenti më i mirë për të marrë kredi.

Shtrenjtohen kreditë, qytetarët dhe sipërmarrësit që po trokasin më rrallë në banka për hua

Publikuar më: 1/12/2022, ora 16:08

Qytetarët dhe sipërmarrësit shqiptarë po marrin më pak hua. Rritja e normës bazë të interesit për lekun është ndër arsyet kryesore. Ndaj ekspertët thonë se ky nuk është momenti më i mirë për të marrë kredi.