Shtyhet me 5 vite moratoriumi i gjuetisë, organizatat mjedisore e shohin me skepticizëm

Publikuar më: 30/5/2022, ora 16:54

Shtyhet me 5 vite moratoriumi i gjuetisë, organizatat mjedisore e shohin me skepticizëm

Publikuar më: 30/5/2022, ora 16:54

Moratoriumi i gjuetisë do të vijojë edhe për 5 vite të tjera. Për organizatat që kanë në fokus mbrojtjen e kafshëve dhe shpendëve të egër, edhe kjo nismë nuk do të japë rezultate nëse nuk shoqërohet nga ndryshime ligjore.

Shtyhet me 5 vite moratoriumi i gjuetisë, organizatat mjedisore e shohin me skepticizëm

Publikuar më: 30/5/2022, ora 16:54

Moratoriumi i gjuetisë do të vijojë edhe për 5 vite të tjera. Për organizatat që kanë në fokus mbrojtjen e kafshëve dhe shpendëve të egër, edhe kjo nismë nuk do të japë rezultate nëse nuk shoqërohet nga ndryshime ligjore.