Shtyhet për herë të tretë gjyqi ndaj tij, Tahiri: Prokuroria ka humbur dëshmitë, edhe çerdhet janë më të organizuara – A2

Shtyhet për herë të tretë gjyqi ndaj tij, Tahiri: Prokuroria ka humbur dëshmitë, edhe çerdhet janë më të organizuara

Procesi gjyqësor ndaj ish-ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri, është shtyrë për herë të tretë, pasi prokuroria nuk ka dorëzuar procesverbalet e përkthyera në shqip të marrjes në pyetje të Moisi Habilajt, Nezar Seitit dhe Meridian Sulajt.