Shtyrja e kredive, ekspertët: Situata mund të diktojë një ndërhyrje të tretë

Krahas individëve dhe bizneseve, shtyrja e kredive ndihmon edhe vetë sistemin bankar, që në të kundërt do të përballej me një valë të re të huave me probleme.

Eksperti për ekonominë, Arjan Kadareja, deklaron se masat e bankës qendrore i japi një frymëmarrje ekonomisë.