Shtyrja e negociatave në shtator, Rama: Problemi i Gjermanisë, koha fizike

Negociatat me Bashkimin Europian shtyhen në shtator. Kryeministri Rama thotë se i vetmi problem është mungesa e kohës fizike nga Gjermania, e cila pret një vendim pozitiv nga Merkel e Macron.

Kreu i qeverisë përsëriti se zgjedhjet në 30 qershor do të mbahen dhe opozita, sipas tij, po shkon drejt shkatërrimit dhe izolimit total.