Shtyrja e zgjedhjeve në universitete, Qiraxhi: Betejë e fituar nga studentët

Me komunikimin e lajmit për shtyrje të zgjedhjeve në universitete, Qëndresa Qytetare, e cila ka dorëzuar një padi ku kërkoi anulim dhe në fakt padia është dorëzuar mëngjesin e sotëm në Gjykatën Administrative para se zgjedhjet të anuloheshin.