Shtysa finale para votimit, Trump mund të shkarkojë Faucin pas zgjedhjeve

Donald Trump dhe Joe Biden bëjnë përpjekjet e fundit për të bindur votuesit amerikanë ndërsa fushatës elektorale po i vjen fundi. Presidenti vizitoi 5 shtete të konsideruara fushëbetejë në garën për Shtëpinë e Bardhë, ndërsa rivali demokrat foli në një event në Pensilvani.