Shuhet Elisabeta, Hoxhaj: Një lidere që i është adoptuar kohërave të ndryshme

Publikuar më: 9/9/2022, ora 09:57

Shuhet Elisabeta, Hoxhaj: Një lidere që i është adoptuar kohërave të ndryshme

Publikuar më: 9/9/2022, ora 09:57

Nga Londra, pedagogu Andi Hoxhaj komenton lajmin e vdekjes së mbretëreshës Elisabeth dhe impaktin te opinioni publik britanik, i mësuar prej 7 dekadash me praninë e saj.

Shuhet Elisabeta, Hoxhaj: Një lidere që i është adoptuar kohërave të ndryshme

Publikuar më: 9/9/2022, ora 09:57

Nga Londra, pedagogu Andi Hoxhaj komenton lajmin e vdekjes së mbretëreshës Elisabeth dhe impaktin te opinioni publik britanik, i mësuar prej 7 dekadash me praninë e saj.