Shuhet Hetem Qerimaj, një prej violinistëve më të mirë shqiptarë

Publikuar më: 13/9/2022, ora 14:32

Shuhet Hetem Qerimaj, një prej violinistëve më të mirë shqiptarë

Publikuar më: 13/9/2022, ora 14:32

Ndahet nga jeta artisti, Hetem Qerimaj, një prej violinistëve më të mirë shqiptarë. Një “Hark i triumfit” për gjithë familjen artistike që la pas. Qerimaj u shua në moshën 88-vjeçare dhe lajmin e hidhur për muzikën shqiptare e ka ndarë djali i tij, Fatos.

Shuhet Hetem Qerimaj, një prej violinistëve më të mirë shqiptarë

Publikuar më: 13/9/2022, ora 14:32

Ndahet nga jeta artisti, Hetem Qerimaj, një prej violinistëve më të mirë shqiptarë. Një “Hark i triumfit” për gjithë familjen artistike që la pas. Qerimaj u shua në moshën 88-vjeçare dhe lajmin e hidhur për muzikën shqiptare e ka ndarë djali i tij, Fatos.