Shuhet Mbretëresha, Charles do të jetë Mbreti i ri i Britanisë së Madhe

Publikuar më: 8/9/2022, ora 21:20

Shuhet Mbretëresha, Charles do të jetë Mbreti i ri i Britanisë së Madhe

Publikuar më: 8/9/2022, ora 21:20

Producentja e lajmeve ndërkombëtare, Rosalba Bejdo sjell të rejat më të fundit dhe reagimet pas vdekjes së monarkes britanike, si dhe protokollin që pritet të ndiqet në Britaninë e Madhe në 10 ditët në vijim deri në funeralin e saj.

Shuhet Mbretëresha, Charles do të jetë Mbreti i ri i Britanisë së Madhe

Publikuar më: 8/9/2022, ora 21:20

Producentja e lajmeve ndërkombëtare, Rosalba Bejdo sjell të rejat më të fundit dhe reagimet pas vdekjes së monarkes britanike, si dhe protokollin që pritet të ndiqet në Britaninë e Madhe në 10 ditët në vijim deri në funeralin e saj.