Shullazi në “41-Bis”, avokati: Vendimi është në kundërshtim me ligjin

Avokati i Emiljano Shullazit, Vladimir Meçe e konsideroi izolimin e klientit te tij ne BIS 41 si të paligjshëm. Sipas Meçes ka pasur shkelje ne procedura si dhe nuk është provuar se Emiljano Shullazi të ketë pasur kontakte me organizata të tjera kriminale gjate qëndrimit ne burg.