Si dhurohet plazma? Terapia për të sëmurët rëndë me koronavirus

Me rritjen e rasteve të rënda dhe viktimave nga Covid-19, edhe Shqipëria nis trajtimin me plazmën konvaleshente. Produkti sigurohet nga dhurimet e gjakut dhe vetëm nga personat që janë shëruar nga koronavirusi.