Si do ta luftojë PD korrupsionin kur të vijë në pushtet?

Përfaqësuesi demokrat Akil Kraja ishte i ftuar në “Ditari” në A2 CNN për të folur në lidhje me programin ekonomik të Partisë Demokratike, e cila prezantoi detaje të tjera. Ai foli për luftën ndaj korrupsioni, lehtësimin e të bërit biznes dhe thjeshtimin e procedurave dhe si do të veprohet për futjen e pullës fiskale në sistem.