Si do të financohet fushata e PD pas ngrirjes së llogarisë? Kaso: E kemi zgjidhjen për çdo kandidat

Publikuar më: 30/1/2023, ora 21:06

Si do të financohet fushata e PD pas ngrirjes së llogarisë? Kaso: E kemi zgjidhjen për çdo kandidat

Publikuar më: 30/1/2023, ora 21:06

Ivi Kaso, Sekretar për Çështjet Zgjedhore dhe Ligjore në Partinë Demokratike, ishte i ftuar në Debat nga Alba Alishani në A2 CNN nga ku foli për zgjedhjet lokale të 14 majit dhe problemet me të cilat është duke u përballur partia më e madhe opozitare në vend.

Si do të financohet fushata e PD pas ngrirjes së llogarisë? Kaso: E kemi zgjidhjen për çdo kandidat

Publikuar më: 30/1/2023, ora 21:06

Ivi Kaso, Sekretar për Çështjet Zgjedhore dhe Ligjore në Partinë Demokratike, ishte i ftuar në Debat nga Alba Alishani në A2 CNN nga ku foli për zgjedhjet lokale të 14 majit dhe problemet me të cilat është duke u përballur partia më e madhe opozitare në vend.