Si do të pushojmë këtë vit? – A2 Business 12/05/2021

Publikuar më: 12/5/2021, ora 22:03

Si do të pushojmë këtë vit? – A2 Business 12/05/2021

Publikuar më: 12/5/2021, ora 22:03

Të ftuar: Blendi Klosi, ministër i Turizmit dhe Mjedisit Kliton Gërxhani, ekspert për Turizmin Besnik H Vathi, Shoqata e Tur Operatorëve Ermal Telha, ekspert për Ekonominë Pjerin Ndreu, kryetar i Bashkisë Lezhë Adrian Gurma, kryetar i Bashkisë Sarandë Benila Terova, nënkryetare e Bashkisë Korçë

Si do të pushojmë këtë vit? – A2 Business 12/05/2021

Publikuar më: 12/5/2021, ora 22:03

Të ftuar: Blendi Klosi, ministër i Turizmit dhe Mjedisit Kliton Gërxhani, ekspert për Turizmin Besnik H Vathi, Shoqata e Tur Operatorëve Ermal Telha, ekspert për Ekonominë Pjerin Ndreu, kryetar i Bashkisë Lezhë Adrian Gurma, kryetar i Bashkisë Sarandë Benila Terova, nënkryetare e Bashkisë Korçë