Si do të votojmë më 25 prill? Rastet kur vota quhet e pavlefshme

Gazetari i politikës, Ervin Koçi tregon mënyrën sesi qytetarët do të votojnë më 25 prill pas miratimit të fletës së votimit dhe rastet kur ajo konsiderohet e pavlefshme.