Si e përballoi pushteti vendor krizën, shkurtohen shpenzimet publike dhe rriten ato për personelin

Kreu i Shoqatës së Bashkive, Agron Haxhimali, tregon për vështirësitë e pushtetit vendor, veçanërisht të bashkive të vogla që u detyruan të bëjnë shkurtime për shpenzimet publike.