Si e “zbërtheu” Italia Turqinë? Nexhipi dhe Osmani te muri magjik i Euro ⚽ Tani

Përditësuar më: 14/6/2021, ora 12:08

Si e “zbërtheu” Italia Turqinë? Nexhipi dhe Osmani te muri magjik i Euro ⚽ Tani

Përditësuar më: 14/6/2021, ora 12:08

Italia bëri nisjen më të mirë të mundshme të Kampionatit Europian, duke mundur bindshëm 3-0 Turqinë në ndeshjen hapëse të turneut. Por deri te goli i parë u desh shumë mund për të gjetur hapësirat e duhura brenda rreshtimit turk. Se si ia dolën të besuarit e Mancini-t, e shpjegojnë te “muri magjik” i Euro ⚽ Tani, Nderim Nexhipi dhe Tefik Osmani. Euro ⚽ Tani, çdo mbrëmje në A2, ora 23:05, deri në 11 korrik.

Si e “zbërtheu” Italia Turqinë? Nexhipi dhe Osmani te muri magjik i Euro ⚽ Tani

Përditësuar më: 14/6/2021, ora 12:08

Italia bëri nisjen më të mirë të mundshme të Kampionatit Europian, duke mundur bindshëm 3-0 Turqinë në ndeshjen hapëse të turneut. Por deri te goli i parë u desh shumë mund për të gjetur hapësirat e duhura brenda rreshtimit turk. Se si ia dolën të besuarit e Mancini-t, e shpjegojnë te “muri magjik” i Euro ⚽ Tani, Nderim Nexhipi dhe Tefik Osmani. Euro ⚽ Tani, çdo mbrëmje në A2, ora 23:05, deri në 11 korrik.