Si erdhi Pfizer në Shqipëri? A2 CNN zbulon ditët e pritjes së vaksinës në Rinas

E ndërsa qeveria po mban të fshehtë mënyrën se si erdhi vaksina anti Covid dhe vendin që e dhuroi, A2 CNN ka zbulur ditët e pritjes së vaksinës në Rinas dhe orën kur është zhdoganuar.