Si është menaxhuar situata me përmbytjet në vend?

Prej 5 ditësh tashmë, vendi është përfshirë nga përmbytjet, të përqendruara kryesisht në zonën e Nënshkodrës dhe Lezhës. Obot, Oblik, Dajç janë fshatrat që nuk kanë shpëtuar edhe këtë vit nga përmbytjet. Me dhjetëra familje janë të izoluara, teksa ka dëme në rrugë, ura dhe toka bujqësore. A rrezikojnë që këto përmbytje të jenë kriza e radhës për ekonominë dhe buxhetin?

Të ftuar:
Haki Çako, kreu i Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile
Zana Guxholli, eksperte ekonomie
Agron Haxhimali, drejtor ekzekutiv i Shoqatës së Bashkive
Ilir Bejtja, zv/ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë.