Si është PD pas 7 korrikut? Protesta, si test i bashkimit opozitar dhe përballja me mazhorancën

Publikuar më: 8/7/2022, ora 19:52

Si është PD pas 7 korrikut? Protesta, si test i bashkimit opozitar dhe përballja me mazhorancën

Publikuar më: 8/7/2022, ora 19:52

Afrim Krasniqi, i ftuar në Ditarin e orës 19:00