Si është sot gjendja e arsimit në Shqipëri?

Publikuar më: 12/9/2022, ora 16:37

Si është sot gjendja e arsimit në Shqipëri?

Publikuar më: 12/9/2022, ora 16:37

Ish-ministri i arsimit, Myqerem Tafaj, foli në Ditarin e mesditës në A2 CNN për ditën e parë të këtij viti të ri shkollor dhe gjendjen në të cilën ndodhet sot arsimi.

Si është sot gjendja e arsimit në Shqipëri?

Publikuar më: 12/9/2022, ora 16:37

Ish-ministri i arsimit, Myqerem Tafaj, foli në Ditarin e mesditës në A2 CNN për ditën e parë të këtij viti të ri shkollor dhe gjendjen në të cilën ndodhet sot arsimi.