Si Kosova me Serbinë, britanikët me letër ngjitës në targa për të hyrë në BE

Frymëzimin për marrëveshjen për targat mes Kosovës dhe Serbisë, Bashkimi Europian duket se e ka gjetur në një praktikë që sapo ka nisur ta zbatojë Britania e Madhe. Shoferët e automjeteve nga ky vend janë të detyruar që të mbulojnë akronimin GB në targa me një letër ngjitës që shkruan UK në mënyrë që të udhëtojnë për në një vend europian. Ky është një ndër efektet e shumta të Brexit dhe si praktikë do tu kushtojë qytetarëve 1.5 paund. Ligji i ri i qeverisë britanike i gjeti udhëtarët të papërgatitur dhe të painformuar.