Si mund të zbutet varfëria?

Publikuar më: 11/3/2019, ora 17:12

Si mund të zbutet varfëria?

Publikuar më: 11/3/2019, ora 17:12

Shifrat e EUROSTAT dhe INSTAT tregojnë për një situatë të vështirë të familjeve shqiptare. Si mund të bëhet një orientim më i mirë jo vetëm në drejtim të rritjes së të ardhurave, por edhe të shpenzimeve mujore që bëjnë familjet? Në studion e A2 Business, Adrian Civici, ekspert për ekonominë.

Si mund të zbutet varfëria?

Publikuar më: 11/3/2019, ora 17:12

Shifrat e EUROSTAT dhe INSTAT tregojnë për një situatë të vështirë të familjeve shqiptare. Si mund të bëhet një orientim më i mirë jo vetëm në drejtim të rritjes së të ardhurave, por edhe të shpenzimeve mujore që bëjnë familjet? Në studion e A2 Business, Adrian Civici, ekspert për ekonominë.