Si mund t’i kontrollojmë fëmijët në internet? Progni: Nevojitet bashkëpunim shtet, familje dhe shpërndarës interneti

Publikuar më: 23/11/2021, ora 20:08

Si mund t’i kontrollojmë fëmijët në internet? Progni: Nevojitet bashkëpunim shtet, familje dhe shpërndarës interneti

Publikuar më: 23/11/2021, ora 20:08

Rasti tragjik i 13-vjeçarit në Lushnje, i cili u vetëvar teksa po bënte një video për TikTok riktheu debatin për sigurinë e fëmijëve në internet, situatë kjo që erdhi pas disa abuzimeve me të miturit. Për këtë çështje kaq të rëndësishme u diskutua mbrëmjen e së martës në Debat me Alba Alishanin në A2 CNN.

Si mund t’i kontrollojmë fëmijët në internet? Progni: Nevojitet bashkëpunim shtet, familje dhe shpërndarës interneti

Publikuar më: 23/11/2021, ora 20:08

Rasti tragjik i 13-vjeçarit në Lushnje, i cili u vetëvar teksa po bënte një video për TikTok riktheu debatin për sigurinë e fëmijëve në internet, situatë kjo që erdhi pas disa abuzimeve me të miturit. Për këtë çështje kaq të rëndësishme u diskutua mbrëmjen e së martës në Debat me Alba Alishanin në A2 CNN.