Si ndryshoi bota pas 11 Shtatorit?

Gjithçka ishte në paqe të plotë… Më pas mbretëroi kaosi, frika dhe terrori…

11 shtator 2001, një datë që pavarësisht gjithçkaje, të gjithë e mbajnë mend mirë se ku ishin, çfarë po bënin dhe çfarë po shikonin në momentin kur mediat ndërprenë transmetimet për të informuar njerëzit se ç’po ndodhte në Nju-Jork të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Do të ishin pikërisht këto sulme terroriste ndaj Kullave Binjake dhe Pentagonit që do të ndryshonin botën totalisht.