Si në videolojëra, makina e ndjekur nga policia rrokulliset dhe vazhdon arratinë

Një makinë e ndjekur nga policia në Oklahoma u përmbys plotësisht në mes të rrugës por më pas vazhdoi arratinë edhe për disa kilometra të tjera para se të arrestohej.