Si organizohet procesi zgjedhor në Maqedoninë e Veriut dhe si administrohet?

Përditësuar më: 1/11/2021, ora 13:49

Si organizohet procesi zgjedhor në Maqedoninë e Veriut dhe si administrohet?

Përditësuar më: 1/11/2021, ora 13:49

Egzon Ademi, komisioner nga Administrata Zgjedhore në Maqedoninë e Veriut, foli në Ditarin e mesditës në A2 CNN për organizimin e procesit zgjedhor dhe administrimin e tij.

Si organizohet procesi zgjedhor në Maqedoninë e Veriut dhe si administrohet?

Përditësuar më: 1/11/2021, ora 13:49

Egzon Ademi, komisioner nga Administrata Zgjedhore në Maqedoninë e Veriut, foli në Ditarin e mesditës në A2 CNN për organizimin e procesit zgjedhor dhe administrimin e tij.