Si po lëviz çmimi i naftës dhe si është ai në rajon

Publikuar më: 8/9/2023, ora 09:42

Si po lëviz çmimi i naftës dhe si është ai në rajon

Publikuar më: 8/9/2023, ora 09:42

Gazetari Mario Brakaj solli detaje në Ditarin e orës 09:00 në A2 CNN.