Si po menaxhohet kriza? Malaj: Problem keqqeverisja, paniku i krijuar nga kryeministri, i tepërt

Shqiptarët po përballen me një krizë të trefishtë: rritja e çmimit të karburanteve që ka nisur që në shtator; rritja e çmimit të ushqimeve dhe së fundmi, edhe kriza energjetike, që ndonëse nuk do të reflektohet drejtpërdrejtë tek fatura e dritave, siç edhe kryeministri ka deklaruar se nuk do të rritje të çmimit të energjisë për abonentët familjarë dhe biznesin e vogël, mund të reflektohet te mallrat dhe shërbimet, nëse tarifat e energjisë do të shtrenjtohen për biznesin e mesëm dhe të madh.